Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja u pazinu

Zoran Milanović u Pazinu podržao Sandija Blagonića

sandi blagonic,sdp,portal (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/7
08.05.2013.
u 18:42

Blagonić očito voli svoj grad kada ima takvu ambiciju i morat će se nametnuti, ali na pozitivan način svojim susjedima i sugrađanima, a građani znaju najbolje, kazao je Milanović

– Kriza je strašna i ljudi su iscrpljeni. Ja u ovoj kampanji ne idem okolo po mjestima i ljudima ne namećem što da rade i kako da žive i koga da biraju. Nikad ne govorim protiv onih koji su aktualno na vlasti, ali zagovaram ljude i stranke, i svoju stranku, osobe za koje znam da su dobre i kvalitetne. Ugodno me iznenadilo kada sam čuo da je ovdje kandidat Sandi Blagonić kojega podržava i moja stranka. Znao sam da je iz Istre, nisam bio siguran je li iz Pazina. Sada mi je još i draže da je iz jednog malog grada, centra Istre, geografski i administrativno jako važnog grada u našoj povijesti – kazao je danas u Pazinu predsjednik SDP-a Zoran Milanović, gdje je na druženju s građanima podržao Sandija Blagonića, nezavisnog kandidata za gradonačelnika Pazina, kojega podržava SDP i Nezavisna lista Valtera Milohanića. 

– Blagonić očito voli svoj grad kada ima takvu ambiciju i morat će se nametnuti, ali na pozitivan način svojim susjedima i sugrađanima, a građani znaju najbolje – kazao je Milanović priznavši da je svatko u teškoj situaciji kada mora biti prorok u svome gradu, u svome selu. Zaželio je Sandiju Blagoniću uspjeh, pobjedu, da bude bolji od konkurencije. 

>>SDP, HSLS i HSS predstavili program za bolji Bjelovar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije